ژاندارمری یک بازی کارتی کارآگاهی با مکانیزم جورکردن دست و تو پاچه کردن است که بازیکن در هر نوبت میتواند سرنخهای مربوط به یک مظنون یا متهم را بدست آورد و براساس آن سرنخها راپورت آن مظنون را بدهد. مظنونها اطلاعاتی درمورد متهم اصلی به بازیکنان میدهند تا آنها بتوانند او را دستگیر کنند. برنده کسی است که بیشترین کمک را به حل پرونده کرده باشد. بازیکنان در طی بازی تلاش میکنند با ساخت پرونده برای مظنونین و نیز سنگ انداختن جلوی بقیه بازیکنان، بهترین ژاندارم منطقه باشند و جلوی مقامات بالا خودی نشون بدند. این بازی برای گروه سنی 10 سال به بالا، تعداد 2 تا 6 نفر و مدت زمان 40 دقیقه مناسب است.
محصولات مرتبط
ژاندارمری یک بازی کارتی کارآگاهی با مکانیزم جورکردن دست و تو پاچه کردن است که بازیکن در هر نوبت میتواند سرنخهای مربوط به یک مظنون یا متهم را بدست آورد و براساس آن سرنخها راپورت آن مظنون را بدهد. مظنونها اطلاعاتی درمورد متهم اصلی به بازیکنان میدهند تا آنها بتوانند او را دستگیر کنند. برنده کسی است که بیشترین کمک را به حل پرونده کرده باشد.
بازیکنان در طی بازی تلاش میکنند با ساخت پرونده برای مظنونین و نیز سنگ انداختن جلوی بقیه بازیکنان، بهترین ژاندارم منطقه باشند و جلوی مقامات بالا خودی نشون بدند.
روش بازی :
چهار دسته کارت در بازی ژاندارمری وجود دارند:
- کارتهای میز (سرنخها)
- کارتهای دیوار (مظنونین )
- کارتهای در (نقشها)
- کارتهای استنطاق (اطلاعاتی در مورد متهم اصلی)
در بازی ژاندارمری هر بازیکن در نوبت خود میتواند یکی از چهار کار زیر را انجام دهد:
- یک کارت میز(سرنخ) به دست خود اضافه کند.
- یک کارت از دسته کارتهای در (نقشها) بردارد و همان موقع عملش را انجام دهد. این کارتها میتوانند به نفع یا ضرر خود بازیکن یا دیگر بازیکنان باشند.
- یک کارت دست خود را بسوزاند و به بایگانی بفرستد.
- راپورت بدهد.
هربار که بازیکن بتواند راپورت یک مظنون خاص را بدهد به شکلی که کارتهای دستش تنها درمورد همان مظنون صدق کند میتواند او را بگیرد و مظنون دیگری جایگزین او میشود. این کار ادامه پیدا میکند تا اینکه یک بازیکن کارت استنطاق مدالدار را رو کند و متهم اصلی را بگیرد.
محتویات بسته :
- 1 دستورالعمل بازی
- 1 بایگانی
- 36 کارت در
- 28 کارت دیوار
- 28 کارت استنطاق
- 72 کارت میز
تقویت مهارت :
- قدرت تفکر
- تقویت هماهنگی دست و چشم
- تقویت دقت و تمرکز
- تقویت توانایی حل مسئله و تصمیم گیری
دیدگاه خود را بنویسید